Over ons

Johan en Denise baten samen Brasserie-Restaurant 't Parck uit. Als man en vrouw zijn zij perfect op elkaar ingespeeld. Denise bereidt met veel liefde de heerlijke gerechten voor, terwijl Johan zorgt voor een warme en vriendelijke bediening in de zaal. Brasserie-Restaurant 't Parck ligt in het hartje van Limburg, op een boogscheut van recreatieparken Hengelhoef en Kelchterhoef. Dit maakt van onze eigentijdse brasserie de ideale uitstek om voor, tijdens of na een stevige wandeling te komen genieten van één van onze overheerlijke gerechten.

Iedere zondagmiddag bieden wij een heerlijk 3-gangenmenu aan, en dit aan een vriendschappelijke prijs.. 

Bij Brasserie-Restaurant 't Parck bent u altijd welkom voor een snack, lunch of diner, maar ook voor een kopje koffie of een biertje.  

De keuken

De keuken van Brasserie-Restaurant 't Parck bruist van de ideeën om je smaakpapillen te verwennen. Zij laat zich inspireren door de Franse en Belgische keuken, voegt daar wereldse invloeden aan toe en maakt het geheel af met een vleugje Limburg. Vanzelfsprekend gebruikt ze daarbij alleen ingrediënten van topkwaliteit, zoals verse seizoensproducten, bij voorkeur uit eigen streek.